MenuLevensmiddelenkrant

Plus rolt Plus Express landelijk uit

UTRECHT- Na een succesvolle pilot gaat Plus haar bezorgservice, waarbij klanten de bestelde boodschappen binnen twee uur in huis krijgen, landelijk uitrollen.

Op dit moment wordt de Plus Express-service door 110 vestigingen aangeboden. Vandaag start een campagne om de verdere uitrol te ondersteunen. Door middel van een tv- en radiocommercial, online communicatie, sociale media en instore promotie wordt aandacht besteed aan het concept.

Plus Express
Plus Express is volgens Plus uniek, omdat de boodschappen van klanten al binnen twee uur bezorgd worden. Bestelt iemand via deze service, dan ontvangen de betreffende medewerkers in de winkel direct een melding van de bestelling. Zo kunnen zij meteen beginnen met het verzamelen van de producten om deze vervolgens klaar te zetten in de winkel of aan huis te bezorgen. Alle producten uit het hele assortiment kunnen via deze bezorgservice worden besteld. Voor Plus Express betalen consumenten een toeslag van 2,50 euro, waardoor de kosten voor bezorging 8,50 euro en voor het ophalen 5 euro zijn.

Bron: Levensmiddelenkrant