MenuLevensmiddelenkrant

Jan Linders Sittard uitgeroepen tot beste supermarkt

SITTARD- De Jan Linders-winkel in Sittard is tijdens de jaarlijkse interne winkelwedstrijd uitgeroepen tot ‘Beste Jan Linders Supermarkt’. De wisselbeker ging naar het team van supermarktmanager Eric Gubbels.

De vestiging in Sittard was de eerste winkel van Jan Linders waar de nieuwe formule eind 2015 werd geintroduceerd. In de winkel is daarom volgens de jury een juiste balans tussen vers, kwaliteit en service te vinden. Ook zorgt de overzichtelijke indeling dat de streekproducten goed tot hun recht komen. Daarnaast wordt de supermarkt geroemd om zijn klantgerichtheid.

Tegelen
In de winkelwedstrijd wordt onderscheid gemaakt tussen grote en kleine supermarkten. In de categorie ‘grote supermarkten’ wordt winnaar Sittard  gevolgd door de winkels in Bergen en Venray (winnaar 2016). Jan Linders Tegelen is de winnaar in de categorie ‘kleine supermarkten’, gevolgd door Someren en Wanroij. Sittard is gekozen tot overall winnaar van de 59 supermarkten en mag een jaar lang de titel ‘Beste Jan Linders Supermarkt’ dragen.
 

Bron: Levensmiddelenkrant