MenuLevensmiddelenkrant

De eerste DekaMarkt World of Food in Beverwijk.

Deka World of Food eind november in Doetinchem

DOETINCHEM - Eind november opent op nieuwbouwlocatie Iseldoks in Doetinchem een derde DekaMarkt World of Food, na Beverwijk en Apeldoorn. De intentie is om de komende jaren op meer plekken in Nederland vestigingen te openen.

Directeur DekaMarkt Pieter Rozendaal: “Een van de uitgangspunten voor het openen van een World of Food op een locatie is dat het een grote aantrekkingskracht creëert tot een straal van 30 kilometer om het filiaal heen. De nieuwe World of Food in Doetinchem sluit heel goed aan bij dit uitgangspunt.“

Achterhoek
De Deka World of Foodwinkel in Doetinchem wordt ongeveer 3.000 m2 groot. Bijzonder aan de horeca-afdeling is dat, naast een hele uitgebreide menukaart, medewerkers zelfgemaakte frites met mayonaise en hamburgers uit eigen slagerij bereiden. Speerpunten van de afdeling houdbaar zijn speciaal bier, wijn en koffie uit de hele wereld, kruiden & specerijen en internationale producten. Het nieuwe winkelcentrum Iseldoks zal, met Deka World of Food als grootste onderdeel, een bovenregionale functie in de Achterhoek vervullen.

Amersfoort
Het concept World of Food werd in 2014 in Beverwijk voor het eerst geïntroduceerd. Op 27 oktober opent DekaMarkt op de Vlijtseweg in Apeldoorn een tweede vestiging. Doetinchem is nummer drie. De opening van de vierde DekaMarkt World of Food in Amersfoort staat voor eind 2017 op de planning.

Bron: Levensmiddelenkrant