MenuLevensmiddelenkrant

Filiaalmanager van de winkel in Winterswijk Ibo IJmker en zijn team.

Jumbo vernieuwt ook winkel in Winterswijk

WINTERSWIJK – De Jumbo winkel aan de Europalaan in Winterswijk ondergaat een complete metamorfose. De winkel sluit op 7 september haar deuren en opent weer op 21 september.

Al jarenlang is de winkel aan de Europalaan een paradepaardje voor Jumbo. De supermarkt trekt dagelijks vele klanten uit Winterswijk en omgeving, maar ook van over de grens. Filiaalmanager Ibo IJmker vertelt: “We gaan verbouwen zodat we onze klanten nog meer winkelplezier bieden. Dat begint al buiten op het parkeerterrein, waar we zorgen voor meer parkeergelegenheid voor auto’s en fietsen.”

Foodcorner
De vernieuwde winkel wordt voorzien van een versplein en een foodcorner met  zitjes, waar klanten terecht kunnen voor vers gebakken vis, frietjes, gegrild vlees en verschillende snacks. Ook is er een ruime keus aan verse smoothies en sappen en is er een tap voor verse yoghurt. Daarnaast worden er in de nieuwe Jumbo verse pizza’s gemaakt en er is een breed aanbod aan diepvriesvlees, schepvis en verschillende Duitse koffiemerken.  Er komt een oplaadpunt voor mobiele telefoons en een kinderspeelhoek die goed zichtbaar is vanuit de foodcorner. De winkel beschikt over een eigen slijterij, een pakketpunt en een Post NL balie.

Vernieuwing
De Jumbo in Winterswijk is de volgende in de lange rij die wordt vernieuwd. Jumbo heeft in het afgelopen halfjaar circa 30 bestaande winkels vernieuwd en in sommige gevallen uitgebreid, meldt de supermarktketen in toelichting op de cijfers. Dit jaar steekt Jumbo in totaal ruim 125 miljoen euro in met name winkelvernieuwing.

Bron: Levensmiddelenkrant