MenuLevensmiddelenkrant

Edward Koornneef 

AH Koornneef verkoopt winkels aan Ahold Delhaize

HONSELERSDIJK – Albert Heijn ondernemer Edward Koornneef heeft de aandelen van zijn drie vestigingen terug verkocht aan Ahold Delhaize. De vestigingen gaan dit najaar door als winkels onder de vlag van Albert Heijn.

Dit maakte Koornneef vandaag bekend op zijn website. Na de overnames worden de winkels in Honselersdijk, Naaldwijk en Wateringen niet meer aangestuurd door een ondernemer, maar door Ahold Delhaize. De naam Albert Heijn Koornneef verdwijnt.

De ondernemer draagt het bedrijf naar eigen zeggen ‘op de top van haar kunnen’ over. “Het zijn veertien prachtige, uitdagende jaren geweest, waar ik heel erg trots op ben en met een goed gevoel op terugkijk. AH Koornneef staat als een huis en draait nu een omzet die ik in 2003 nooit had durven dromen. Na jaren van gesprekken voeren, heb ik besloten om de aandelen terug te verkopen aan Ahold Delhaize.”

Vestiging Naaldwijk wordt op 16 oktober 2016 overgedragen, Wateringen op 30 oktober en Honselersdijk op 13 november. De 500 medewerkers van Albert Heijn Koornneef gaan van rechtswege over naar Ahold Delhaize.

Bron: Levensmiddelenkrant