MenuLevensmiddelenkrant

Spar opent eerste winkel in Tilburg

WAALWIJK- Spar gaat donderdag 28 juli een nieuwe winkel openen in Tilburg. De vestiging aan het Burgemeester van de Mortelplein 41 is de eerste Spar in de stad. 

De Spar-winkel is gebouwd volgens de nieuwste stijl van de formule. Er is een broodafdeling met producten van de bekende bakker Wim (uit Breda), een groot aanbod verse groenten en vlees- en vleeswaren. Daarnaast kunnen klanten van deze Spar gebruik maken van diverse services, zoals de online bestelservice en de maaltijdservice Eet Smakelijk. Bij deze laatste service kunnen klanten maaltijden die door koks zijn bereid bestellen en laten thuisbezorgen.

Foodbranche
De nieuwe vestiging wordt gerund door de jonge, enthousiaste ondernemer Bart Aerts (33 jaar). Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de foodbranche, terwijl zijn vriendin als versmanager ook de hoed van de rand weet, laat Spar weten.

Zorgvlied
Het plein waar de nieuwe Spar-winkel wordt gevestigd, ligt aan de hoofdweg van de wijk Zorgvlied. Zorgvlied is een typische woonbuurt, waar bij elkaar een kleine 4000 personen wonen, variërend van tweeverdieners en gezinnen tot oudere mensen in zorgflats.

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant