MenuLevensmiddelenkrant

Hoogvliet bezorgt nu ook in Den Haag

DEN HAAG – Hoogvliet breidt het thuisbezorgen uit naar Den Haag. De eerste bestellingen worden op dinsdag 7 juni aan huis bezorgd door PostNL.

Na de succesvolle proefperiode in Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht start Hoogvliet nu een pilot van een half jaar in Den Haag. Klanten uit de hofstad kunnen kiezen voor bezorging tussen 18.00 en 21.30 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Een sms laat vooraf tot op een uur nauwkeurig weten hoe laat de bezorger voor de deur staat. Kiest de klant voor thuisbezorgen via PostNL, dan ziet men een selectie van de weekaanbiedingen, aangevuld met online only aanbiedingen. Ook bevat iedere bestelling tenminste één gratis inspirerend product. Met de altijd lage prijzen van Hoogvliet is de klant ook bij thuisbezorging via PostNL voor het complete pakket boodschappen altijd het voordeligst uit, zo zegt de formule zelf. De bezorgkosten bedragen 4,99 euro. Om de bezorgkosten zo laag te houden wordt een minimaal bestedingsbedrag gehanteerd van 50,00 euro.

Stap
Den Haag is een bekend gebied voor Hoogvliet: er zijn vijf Hoogvliet supermarkten gevestigd in Den Haag. Drie jaar geleden zette het bedrijf de eerste grote stap richting e-commerce, met de opening van de Hoogvliet websuper in combinatie met afhaalpunten in de supermarkten. In oktober 2015 is Hoogvliet de samenwerking aangegaan met PostNL.

Bron: Levensmiddelenkrant