MenuLevensmiddelenkrant

Dekamarkt gaat derde World of Food realiseren

VELSEN-NOORD- Dekamarkt gaat een World of Food in Amersfoort openen. Samen met verhuurder Vahstal gaat de formule de aankomende periode werken aan deze nieuwe vestiging. 

De winkel in Amersfoort wordt de derde World of Food-vestiging. Dit concept werd in 2014 voor het eerst in Beverwijk geïntroduceerd en in oktober dit jaar opent Dekamarkt op de Vlijtseweg in Apeldoorn de tweede vestiging. “De aankomende jaren zullen nog meer winkels van dit succesvolle concept volgen”, laat Dekamarkt weten. Wanneer de World of Food-winkel in Amersfoort klaar is, heeft Dekamarkt nog niet bekend gemaakt.

Vinexlocatie
Wel is al duidelijk waar de derde vestiging precies gebouwd wordt: in de wijk Vathorst. Dit is een Vinexlocatie met in totaal 11.000 woningen. Er wonen veel jonge gezinnen, een belangrijke doelgroep voor Dekamarkt. Formuledirecteur Pieter Rozendaal: “Dekamarkt is een aanvulling op hetgeen het winkelcentrum nu aan de inwoners te bieden heeft. Behalve de samenstelling van de wijk en het reeds aanwezige winkelaanbod heeft ook de bereikbaarheid een belangrijke rol gespeeld bij onze keuze. De locatie is zowel vanaf de A1 als vanuit de wijk Vathorst heel goed bereikbaar. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.”

Vahstal
De nieuwe World of Food gaat Dekamarkt samen met Vahstal realiseren. Detailresult heeft al meerdere projecten met deze verhuurder opgezet, zoals de Dirk van den Broek in Amersfoort.

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops