MenuLevensmiddelenkrant

Jan Linders opent twee nieuwe supers

BERGEN – Jan Linders heeft in Kerkrade en Beek de deuren geopend van twee nieuwe vestigingen. In Beek betreft het een verhuizing naar een grotere locatie, in Kerkrade heeft de zuidelijke organisatie een voormalige Albert Heijn heropend.

Netto blijft het aantal supermarkten van Jan Linders gelijk. In Kerkrade is, zoals eerder aangekondigd de bestaande winkel gesloten, op het moment dat de voormalige Albert Heijn-winkel ook zijn deuren dicht deed. In Beek verhuist Jan Linders van de Markt naar de verderop gelegen Maastrichterlaan. Op deze grotere locatie komt de vernieuwde formule van Jan Linders vele malen beter tot zijn recht, licht de organisatie toe.

Keuken
Nieuw in de winkel in Beek is het Kies Kook Klaar-principe van Jan Linders, dat debuteerde in de eerste winkel volgens de nieuwe formule in Maastricht vorig jaar. In de koelmeubel is een range van zestig maaltijdcomponenten te vinden die klanten naar eigen wens kunnen mixen om te eten, op te warmen of af te bakken. In de Keuken van Jan Linders voegt de supermarktorganisatie haar nieuwe assortiment Onze Trots-maaltijden toe.

Uitrol
De uitrol van het nieuwe winkelbeeld gebeurt modulair, zei woordvoerder van Jan Linders Arjan Barten eerder in een interview met Levensmiddelenkrant. De uitgebreide Keuken van Jan Linders komt overal terug, zoals in Beek, maar de belegde broodjes die de winkel in Sittard biedt, zullen niet overal aftrek vinden, aldus Barten. Over de uitrol van de inrichting zal de formule geen jaren gaan doen, benadrukte de woordvoerder.

Bron: Levensmiddelenkrant