MenuLevensmiddelenkrant

Venray heeft beste Jan Linders

VENRAY – De Jan Linders supermarkt in Venray mag zich een jaar lang de beste van Nederland noemen. In de interne winkelwedstrijd kwam het filiaal als beste uit de bus.

De goede sfeer, uitstraling en beleving van de winkel sprongen eruit, maar met name het enthousiasme en de toewijding van de medewerkers worden door de jury geroemd. “Een echt winnaarsteam!”, aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Jan Linders maakt in de wedstrijd onderscheid tussen grote en kleine supermarkten. Venray is naast overall winnaar ook winnaar van de groep ‘grote supermarkten’ en wordt daarin gevolgd door Jan Linders Panningen en Grubbenvorst. In de categorie ‘kleine supermarkten’ staat Jan Linders Someren op de eerste positie. Jan Linders Ittervoort is uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke supermarkt.

Jurering
Er vinden twee rondes plaats die bestaan uit een cijferbeoordeling, een mysteryshopper en een interne jurydag, de tweede ronde is een externe jurydag door experts uit de supermarktwereld. Iedere supermarkt wordt beoordeeld op ’vol, vers, schoon en klantvriendelijkheid’. Het hele jaar door zijn er beoordelingsmomenten.

 

Bron: Levensmiddelenkrant