MenuLevensmiddelenkrant

Picnic trekt naar Leusden

AMERSFOORT – Picnic breidt zijn bezorgingsgebied uit naar Leusden. In thuisbasis Amersfoort worden inmiddels vijfduizend consumenten thuis van boodschappen voorzien.

Nu er vijfduizend gebruikers zijn toegelaten tot de app, is het tijd om op te schalen, zegt medeoprichter van de bezorgdienst Michiel Muller. Picnic maakt maandag 7 december bekend vanaf nu ook in Leusden, aangrenzend aan Amersfoort, boodschappen gratis thuis te bezorgen.

Utrecht
Picnic wil begin volgend jaar voorbij de grenzen van Amersfoort en Leusden kijken en van start gaan in grotere steden als Utrecht, Almere en Apeldoorn. Om de benodigde tientallen bezorgwagens te leveren, is een tweede leverancier in Italiƫ aangetrokken. In een stad als Utrecht zijn al tussen de 40 en 60 bezorgwagentjes nodig, aldus Muller.

Start
De gratis bezorgdienst ging eind september van start in Amersfoort met 20.000 sku’s en 250 eigenmerkproducten. De hub in Amersfoort wordt beleverd vanuit het dc in Nijkerk, waar de elektrische bezorgautootjes boodschappen af en aan rijden. 

Bron: FD