MenuLevensmiddelenkrant

AH komt met foodfestival voor Kerst

UTRECHT -  In de trend van populaire foodmarkten- en festivals organiseert Albert Heijn in december een eigen foodfestival: het Allerhande Kerstfestival. Het driedaagse evenement biedt plaats aan 40.000 bezoekers.

Bij het Allerhande Kerstfestival, dat plaatsvindt in het Spoorwegmuseum in Utrecht, kunnen bezoekers volgens Albert Heijn in de kerststemming komen en inspiratie opdoen voor een kerstdiner. Gasten lopen als het ware door een menu-van borrel tot dessert. Er zijn workshops, live kooksessies door bekende koks en verschillende kerstpleinen met ieder een eigen thema.

Extra’s
Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format van Albert Heijn licht de keuze voor het foodfestival toe: "Kerst is een jaren oud feest waarbij elk gezin zijn eigen tradities en gewoonten kent. Wij vieren al 128 jaar Kerst samen met onze klanten. Elk jaar helpen we hen met nieuwe ideeën, inspiratie en heel veel speciale kerstproducten. Dit jaar willen we onze klanten iets extra's bieden met het Allerhande Kerstfestival. Het wordt het smakelijkste inspiratie-evenement voor de feestdagen. In voorbereiding naar Kerst kan iedereen daar extra ideeën op doen om zijn eigen bijzondere kerstfeest maken.” 

Bron: Levensmiddelenkrant