MenuLevensmiddelenkrant

Personeel Kippersluis kan solliciteren bij Jumbo

AMERSFOORT – Medewerkers van de enige Kippersluis-supermarkt in Amersfoort mogen solliciteren bij de nieuwe Jumbo-winkel die er op termijn zal openen.

Met de bevestiging van Jumbo komt er een einde aan de onduidelijkheid waar medewerkers van de zelfstandige supermarkt in verkeerden, zegt bedrijfsleider Ron Haubst. Jumbo bevestigt dat een sollicitatieprocedure is gestart. Het winkelteam was een petitie begonnen die in korte tijd al door 1500 klanten was getekend. Die heeft grote invloed gehad op de besluitvorming van Jumbo, begreep Haubst in een gesprek dat hij vorige week had met de organisatie. Jumbo zegt dat op termijn een Jumbo gevestigd wordt op de locatie.

Cassatie
Het Gerechtshof heeft onlangs bepaald dat de huurovereenkomst tussen Kippersluis en Jumbo per 8 september beƫindigd is. De broers Van Kippersluis dienen de winkel op 11 november te ontruimen. De rechtbank had de overeenkomst in 2013 al beƫindigd. Toen gingen de ondernemers in hoger beroep, dat ze onlangs ook verloren. Martin van Kippersluis liet weten dat ze in cassatie gaan.

Bron: Levensmiddelenkrant