MenuLevensmiddelenkrant

HelloFresh kookt voor klanten

AMSTERDAM - Met de maaltijdboxen van Albert Heijn en Jumbo in aantocht doet HelloFresh er alles aan om haar klanten aan zich te binden. De bezorgsite zette de deuren van haar leveranciers open voor klantendiners.

Vijf dagen lang konden trouwe klanten van HelloFresh op vijf verschillende locaties vorige week aanschuiven, meldde de bezorgsite. Klanten kregen bij champignonkweker Koolen in Slootdorp en tomatenkwekerij Osdorp in Amsterdam, of zalmrokerij Sognefjord in omgeving Nijmegen een rondleiding en afsluitend een diner.

Supermarkt
Het bedrijf zegt zo te laten zien dat het meer is dan de leverancier van maaltijdboxen. “Het gaat om het gemak, de ervaring van het zonder zorgen de maaltijden te kunnen koken en te eten. De klanten hoeven niet meer naar de supermarkt voor het avondeten en alle ingredi├źnten en recepten worden tot aan de deur bezorgd.” HelloFresh zet de diners ook in om idee├źn of wensen van klanten te horen.

Concurrenten
HelloFresh krijgt binnenkort twee grote concurrenten erbij. Albert Heijn komt in korte tijd met de nieuwe Allerhande-box, Jumbo werkt ook aan een online te bestellen maaltijdpakket.

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant/Out.of.Home Shops