MenuLevensmiddelenkrant

AH HelloFresh achterna met maaltijdbox

ZAANDAM - Online zit in een stroomversnelling. Na alle oproer over Picnic doet Albert Heijn er een schepje bovenop met een wekelijkse Allerhande-maaltijdbox. Net als het bezorgconcept in Amersfoort gaat AH voor gratis bezorging.

Klanten halen met de box alle ingrediƫnten in de juiste hoeveelheden in huis voor drie Allerhande-recepten. De inhoud varieert wekelijks en elke week zit er in ieder geval een vlees- en een gevogelterecept in, gecombineerd met vis- of vegetarische recepten. De box is in een twee- en vierpersoonsvariant te verkrijgen en kost respectievelijk 35 of 49 euro. Bezorgen of afhalen bij een Pick Up Point is gratis, met en zonder bestelde boodschappen.

Avondmaaltijd
AH kijkt in het bericht over de lancering van de box terug op haar online en webwinkelervaringen. De vraag die heel Nederland zich ’s avonds stelt, ‘wat eten we vandaag?’, is de vraag die Allerhande al zestig jaar bezighoudt, aldus de supermarktformule. Met de introductie van de Allerhande maaltijdbox die los of samen met alle andere online bestelde boodschappen gratis thuisbezorgd wordt, maakt Albert Heijn het leven nog makkelijker, licht de foodretailer toe.

Halfuur
Consumenten willen een lekkere, gezonde en snelle – het liefst binnen een half uur bereide – avondmaaltijd en daarbij helpt Allerhande, zegt AH. Dagelijks trekken 100.000 bezoekers naar de site voor de 14.000 recepten. De maaltijden in de box zijn ook in een half uur op tafel te zetten. De allereerste box bevat recepten voor een Mediterrane ratatouille met kip, rijst en granen, Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling en een Maaltijd caesarsalade van romainesla met aardappel en ei.  

Bron: Levensmiddelenkrant