MenuLevensmiddelenkrant

Spar opent drie nieuwe buurt- en stadswinkels

WAALWIJK – Spar opent in Rotterdam en Abbenbroek met respectievelijk twee Spar City-shops en een buurtsupermarkt. Een van de Rotterdamse stadswinkels is een omgebouwde Attent.

Vlakbij metrostation Capelse Brug heeft Jorgen Houthuijsen een Attent-buurtwinkel omgevlagd naar het stadsformat van Spar en heropent op 2 juli de deuren. Zoals het een City-winkel betaamt zijn er naast de dagelijkse boodschappen ook belegde baguettes, sandwiches en koffie to go te koop, alsmede een mealdeal voor elk moment van de dag.

Ervaring
Een week later gaat, eveneens in Rotterdam, de Spar Citystore open van Martin de Rooij en Laura de Jong. In de wijk Kralingen gaat het ondernemerspaar aan de slag met een nieuw team dat ervaring heeft in een servicesupermarkt, meldt Spar. Ook in deze gemakswinkel is veel aandacht voor de lekkere, snelle en gezonde trek naast een compleet aanbod.

Taal
De buurtsuperformule opent ook nog nieuwe buurtsupermarkten, op vrijdag 10 juni in Abbenbroek, waar ondernemersechtpaar Robbemont beginnen. Aart en Sacon hebben veel ervaring als Spar- en Attent-ondernemers opgedaan, licht de formule toe, wonen in ’s Gravendeel en ‘spreken de taal van de dorpsbewoners’. Abbenbroek telt 1300 inwoners en is onderdeel van de gemeente Nissewaard, waar ook Spijkenisse, Heenvliet en Geervliet toebehoren.

Bron: Levensmiddelenkrant