MenuLevensmiddelenkrant
Jumbo Reeuwijk krijgt een Pick Up Point, net als deze in Utrecht

Jumbo: nog deze zomer honderd afhaalpunten

NIEUWVEEN - Exact een half jaar na de livegang van de webwinkel opent Jumbo vandaag in Uden het 50ste Pick Up Point. Als alles volgens planning verloopt, passeert de gele formule nog deze zomer de grens van honderd afhaalpunten.

Het aantal Pick Up Points groeide in een half jaar van zes naar vijftig. Behalve het vijftigste Pick Up Point in Uden, gaan deze week ook twee Pick Up Points open in Maastricht en één in Veenendaal. Er zijn ook al afhaalpunten in onder meer Oegstgeest, Hoofddorp, Boxmeer, Amsterdam, Roosendaal en Zwijndrecht. “We merken dat de klant ons online steeds beter weet te vinden en ook terug blijft komen. Vooral dat laatste is een positief teken. Het laat zien dat de klant het écht als een toegevoegde waarde beschouwt en moedigt ons aan om in hoog tempo meer Pick Up Points te openen”, aldus Roland van den Berg, directeur e-commerce bij Jumbo.

Dezelfde producten
Jumbo merkt dat klanten online vrijwel dezelfde producten kopen als in de fysieke supermarkten. Van den Berg: “Bananen, melk, cola en toiletpapier behoren tot de populairste producten. Gemiddeld verkopen we online iets meer groente en fruit per klant dan in de winkels.” 

Bron: Levensmiddelenkrant