MenuLevensmiddelenkrant

Jumbo kleurt weer acht vakjes geel

NIEUWVEEN – Jumbo kondigt deze week de openingen aan van acht nieuwe winkels. Het gaat om Zeist, Sneek (twee), Bakel, Heteren, Den Bosch, Krimpen aan den IJssel en Eelde-Paterswolde

Zeist
Zeist begroet vanaf woensdag 20 mei de nieuwe Jumbo winkel aan de Johan van Oldenbarneveltlaan 94-96. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis.

Sneek
Inwoners van Sneek en omgeving kunnen vanaf woensdag 20 mei terecht bij twee nieuwe Jumbo winkels aan het Normandiaplein 4 (centrum) en de Molenkrite 171 (tinga). Behalve de eerder beschreven bloemenactie en appeltaart ontvangt de consument op woensdag 20 en donderdag 21 mei in beide winkels bij aankoop van 50 euro een Jumbo Kooistra fietsmand.

Bakel
Jumbo opent de deuren van een nieuwe winkel aan het Sint Wilbertsplein 54 in Bakel. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op dinsdag 2 juni haar deuren om als Jumbo te openen. Vanaf woensdag 10 juni zijn inwoners van Bakel en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel.

Heteren
Jumbo opent eveneens aan de Beemdhof 38 in Heteren. Deze winkel sluit op zaterdag 30 mei haar deuren om als Jumbo supermarkt te openen. Vanaf woensdag 10 juni zijn inwoners van Heteren welkom. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel.

Den Bosch
Een nieuwe winkel is er ook in het winkelcentrum aan de Helftheuvelpassage 346 in ‘s-Hertogenbosch. Het is daarmee de vijfde Jumbo winkel in ‘s-Hertogenbosch. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op dinsdag 2 juni haar deuren om woensdag 10 juni als Jumbo te openen.

Krimpen a/d IJssel
Aan De Olm 8 in Krimpen aan den IJssel opent Jumbo ook een nieuwe winkel op woensdag 10 juni. Het is daarmee de derde Jumbo winkel in Krimpen aan den IJssel. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 30 mei haar deuren om als Jumbo te openen.

Eelde-Paterswolde
Jumbo opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Stoffer Holtjerweg 1 in Eelde-Paterswolde. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op dinsdag 26 mei haar deuren om als Jumbo te openen. Vanaf woensdag 3 juni zijn inwoners van Eelde-Paterswolde en omgeving weer welkom.

 

Bron: Levensmiddelenkrant