MenuLevensmiddelenkrant
Jumbo Nieuwegein

Nieuwe serie Jumbo’s op de planning

NIEUWVEEN – Wederom heropenen een aantal voormalige C1000-winkels als Jumbo. Dit keer betreft het Nieuwegein, Aardenburg, Etten-Leur, Woerden en Lelystad.

Nieuwegein
De nieuwe Jumbo winkel in Nieuwegein aan de Walnootgaarde opent op woensdag 1 april haar deuren. De voormalige C1000 winkel ondergaat momenteel een complete metamorfose. De winkel telt straks bijna 870 m² vloeroppervlakte. Filiaalmanager is Kees de Reuver

Aardenburg
De Jumbo-winkel in Aardenburg aan Peurssensstraat opent deuren op woensdag 1 april. Naast een nieuwe formule heeft de winkel in Aardenburg ook een nieuw ondernemersechtpaar, Pascal en Carola Ingels. Het ondernemersechtpaar Pascal en Carola Ingels heeft al veel ervaring met het werken met de Jumbo formule, omdat zij meer dan twee jaar geleden al een Jumbo winkel in Breskens openden. De winkel telt 800 m².

Etten-Leur
Jumbo opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Kerkwerve in Etten-Leur. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op vrijdag 24 april haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 13 mei is de winkel weer open. Naast een nieuwe formule heeft de winkel in Etten-Leur nieuwe ondernemers, Anja en Marcel van Meerendonk en Remco Bertens. In totaal biedt de winkel ruim 1.250 vierkante meter.

Woerden
Het ondernemersechtpaar Piet en Paula Nap opent de deuren van een nieuwe Jumbo winkel aan het La Fontaineplein in het winkelcentrum Snel en Polanen in Woerden. Het is daarmee de derde Jumbo winkel in Woerden. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op vrijdag 24 april haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 13 mei is de winkel weer open. Verder wordt de winkel wordt uitgebreid en telt straks bijna 1.500 vierkante meter.

Lelystad
Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Jol  in winkelcentrum Jol in Lelystad. Het is daarmee de derde Jumbo winkel in Lelystad. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op vrijdag 24 april haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 13 mei is de winkel open. De nieuwe winkel wordt uitgebreid en telt straks ruim 1.120 vierkante meter.

Bron: Levensmiddelenkrant