MenuLevensmiddelenkrant
PLUS Ypenburg

PLUS Ypenburg

Hoogvliet koopt PLUS in Ypenburg Den Haag

DEN HAAG - De PLUS-supermarkt in winkelcentrum Ypenburg in Den Haag is overgenomen door Hoogvliet. De winkel zal in mei worden heropend. Hoogvliet gaat er direct beginnen met bezorgen.

Alle medewerkers treden in dienst van Hoogvliet en krijgen een speciaal inwerktraject, meldt de supermarktorganisatie. In de Hoogvliet supermarkt van 1.450 m2 vindt de klant straks na de opening alle voorkomende afdelingen, zoals brood, verse groente & fruit, kaas, vleeswaren, vlees, zuivel en diepvries en een ruim assortiment aan kruidenierswaren. Met een grill voor vers gegrilde worst, kip en snacks speelt Hoogvliet in op de behoefte aan gemak en snelle maaltijden.

Online boodschappen
Klanten kunnen ook hun boodschappen afhalen in de winkel als ze deze online bestellen. Dat kan voor 2,49 euro per bestelling. Omdat Ypenburg een grote wijk is met veel jonge gezinnen en tweeverdieners start Hoogvliet direct bij de opening ook met thuisbezorgen, zegt de keten. Online bestelde boodschappen worden voor een vast bedrag van 4,99 euro aan huis bezorgd. De winkel zal ook worden voorzien van handscanners om snel en efficiƫnt te kunnen winkelen.

Bron: Levensmiddelenkrant