MenuLevensmiddelenkrant

Jan Linders zet puntjes op de i

MAASTRICHT – Jan Linders heeft er een nieuwe winkel bij in Maastricht. Bij de opening van de winkel in de Limburgse hoofdstad presenteerde de formule ook zijn nieuwe logo.

Op woensdag 25 februari opende Jan Linders zijn tweede supermarkt in Maastricht aan de Rijksweg 62A: Maastricht De Heeg.  Naast het basisassortiment verkoopt de winkel ook veel streekproducten zoals de Limburgse Landwijn en echte ‘Mestreechse sjink’.

Logo
De opening van Jan Linders De Heeg was tevens het podium voor de presentatie van het vernieuwde logo van Jan Linders. “De nuances zijn klein, maar we zetten steeds meer de puntjes op de i”, vertelt Leo Linders, algemeen directeur. “En dat zie je letterlijk in het nieuwe logo. Maar ook onze kleur rood is krachtiger geworden. Jan Linders staat voor een ruim assortiment, vertrouwde kwaliteit en veel acties voor onze klanten. Daar mogen we best wat meer mee knallen.’


Super Zaterdag
Als speciale openingsactie kunnen de klanten van Jan Linders Maastricht De Heeg tot en met 22 maart sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. En aanstaande zaterdag is het Super Zaterdag: tussen 10.00 en 14.00 uur vinden er extra festiviteiten plaats zoals een proeverij en ‘altijd prijs met het Rad van Fortuin’. Voor de kinderen komt er een ballonnenclown en tussen 12.00 en 13.00 treedt Kinderkoor De Kinderköpkes op.

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant