MenuLevensmiddelenkrant
Jan Linders, Albert Heijn, Swalmen

AH Swalmen wordt Jan Linders

SWALMEN - Ondernemersechtpaar Anita en Herbi Zimmerman hebben hun Albert Heijn-winkel in Swalmen overgedragen aan Jan Linders. Het voltallige personeel van de vestiging gaat mee naar de nieuwe formule.

Het echtpaar heeft bijna 15 jaar een Albert Heijn gerund aan het St. Jansplein en stond voor de keuze: opnieuw investeren in de winkel of een nieuwe uitdaging zoeken. Het werd dat laatste. De winkel is overgedaan aan Jan Linders, die al een vestiging in Swalmen heeft aan het Dr. Crasbornplein.

Invulling
De wens was er bij de Limburgse formule al langer om in Swalmen een grotere winkel te kunnen realiseren en dat plan kan nu in werking worden gezet. Een gegeven waar algemeen directeur Leo Linders zeer mee in zijn nopjes is. "We zijn in contact gekomen met de familie Zimmerman en vervolgens waren we er snel uit. Swalmen krijgt in april een gloednieuwe Jan Linders supermarkt! Alle medewerkers van Albert Heijn Swalmen nemen we op in de Jan Linders familie. We bedanken Anita en Herbi Zimmerman voor deze mogelijkheid en goede samenwerking." Ook Anita gaat in de nieuwe supermarkt aan de slag op de versafdeling. Voor de oude Jan Linders-winkel wordt een andere invulling gezocht.
Jan Linders telt momenteel 57 supermarkten in Zuid-Oost Nederland.
 

Bron: Levensmiddelenkrant