MenuLevensmiddelenkrant
Spar citystore

Spar citystore

Spar winkel met citystore elementen in Gorinchem

GORINCHEM –  In de binnenstad van ‘Gorkum’ opent op woensdag 3 december een Spar buurtwinkel met citystore elementen.
 

De nieuwste Spar-loot in het voormalige bankgebouw aan de Arkelstraat 37 voldoet volledig aan de uitgangspunten voor een Spar citystore, waarbij een combinatie van wonen, werken en passeren van groot belang is.

Loopafstand
“In een binnenstad zijn er buurtbewoners, werken veel mensen en komen er uiteraard ook veel passanten. De vestigingsstad Gorinchem kent – naast winkelend publiek – ook een groot aantal toeristen die met hun boot één of meer dagen afmeren op doorreis over Boven Merwede of Linge. Dit zijn dus eigenlijk min of meer tijdelijke buurtbewoners, die op loopafstand hun boodschappen willen doen”, laat Spar weten in een persbericht.

Lekker
De nieuwe winkel in de Arkelstraat biedt deze mogelijkheden, stelt Spar. “Men kan er terecht voor gewone dagelijkse en dagverse boodschappen, maar ook voor een kop koffie met wat lekkers, terwijl bijvoorbeeld  een groot assortiment gekoelde dranken eveneens verkrijgbaar is.”

Stage
Ondernemer Gerrie Hetterscheid heeft – voorafgaand aan de opening – ervaring opgedaan bij andere Spar vestigingen. “Opgeteld bij zijn jarenlange ervaring binnen de branche en bij diverse formules, leert zo’n stage wat het betekent om als zelfstandig ondernemer een kleinschalige buurt- en stadswinkel te exploiteren.” Hetterscheid is dan ook klaar voor, laat de buursuperformule weten. “En ook zijn vrouw Lineke gaat helpen om deze Spar-winkel tot een succes te maken.”

 

Bron: Out.of.Home Shops & Levensmiddelenkrant