MenuLevensmiddelenkrant
Hoogvliet tuktuk

Hoogvliet start thuisbezorging met tuktuk

ALPHEN AAN DEN RIJN - Hoogvliet start in januari met een pilot voor het thuisbezorgen van online bestelde boodschappen. In een nog nader te bepalen stad zal een tuktuk gaan rijden om de bestellingen te bezorgen.

De hoogte van de servicekosten voor het thuisbezorgen zal bij lancering bekend worden gemaakt. Klanten geven bij het invoeren van de internetbestelling op www.hoogvliet.com aan dat zij hun bestelling aan huis bezorgd willen hebben.

Tuktuk
Hoogvliet heeft voor het thuisbezorgen gekozen voor een tuktuk. Deze is volledig elektrisch en daardoor vriendelijk voor het milieu en de omgeving.  Het wagentje is namelijk geluidsarm. Deze tuktuk is speciaal gebouwd voor Hoogvliet en is geoptimaliseerd voor het vervoer van de Hoogvliet kratten en de Coole tassen, waarmee het bedrijf de koelketen tot in de keuken bij klanten thuis garandeert.  “Het is een opvallende verschijning in de straat en vestigt de aandacht op de levering aan huis door Hoogvliet”, zegt Anneke van Kempen, manager marketing & communicatie van de quality discounter.

Moment
Voor het thuisbezorgen kiest de klant voor een vast tijdsblok in de avond of in de ochtend. De boodschappen worden met pin afgerekend bij de bezorger, die indien gewenst ook Hoogvliet kratten en Coole tassen met statiegeld inneemt.

 

Bron: Levensmiddelenkrant & Out.of.Home Shops