MenuLevensmiddelenkrant

iPhone applicatie toont goedkoopste aanbiedingen

ENSCHEDE – Binnenkort lanceert supermarktaanbiedingen.com een nieuwe iPhone applicatie, de 'Supermarkt+'. Deze tool maakt het mogelijk om altijd en overal te zien in welke supermarkt een product het goedkoopst is. Het bedrijf speelt hiermee in op de huidige crisis, waarin het `letten op de kleintjes' voor veel consumenten belangrijk is.

In de applicatie kan de consument eenvoudig intypen welk product hij zoekt. De telefoon geeft vervolgens een overzicht van alle gelijksoortige producten en vermeldt daarbij de supermarkten waar deze producten het voordeligst zijn. De techniek maakt het ook mogelijk om per supermarkt op aanbiedingen te zoeken. Loop je bijvoorbeeld door je vaste supermarkt, dan laat Supermarkt+ zien welke producten er die dag in de aanbieding zijn. Handig als de winkelsigning onduidelijk is, of gewoon een hekel hebt aan zoeken in de steeds groter uitdijende supers die ons land rijk is.

Naast het weergeven van aanbiedingen, is Supermarkt+ ook te gebruiken wanneer men een supermarkt in de buurt zoekt. De applicatie lokaliseert de positie van een klant via gps en laat aan de hand hiervan de dichtstbijzijnde supermarkt zien middels Google Maps. Ook op vakantie of bezoek in een onbekende stad vinden consumenten op deze manier de goedkoopste aanbiedingen.

Iedereen die in het bezit is van een iPhone kan `Supermarkt+' vanaf 25 september downloaden via de app store van Apple.

Bron: