MenuLevensmiddelenkrant

Jumbo op naar 159 winkels

VEGHEL - Jumbo Supermarkten heeft weer vier nieuwe Super de Boer-winkels aangewezen die binnenkort worden omgebouwd. Het gaat om de winkels in Kortenhoef, Delfzijl, Velp en Vlijmen.

De nieuwe Jumbo winkels aan de Curtevenneweg in Kortenhoef en De Wending in Delfzijl openen op woensdag 22 september hun deuren. Een week later, op woensdag 29 september, is de opening van de vestigingen aan de IJsselstraat in Velp en de Oliemaat in Vlijmen. De winkel in Vlijmen is van de vierde ondernemer die overgaat naar Jumbo.

Personeel
De winkels die worden omgebouwd, zijn gedurende tweeënhalve week gesloten. Zo kunnen de vestiging en de medewerkers ‘helemaal Jumbo’ worden gemaakt, zegt de organisatie. De medewerkers van de winkels krijgen in die periode een opleiding van Jumbo, waaronder een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden.
Daarnaast krijgen de winkels een versplein waar de winkels van Jumbo Supermarkten bekend om staan. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid. Alle medewerkers van de Super de Boer winkels gaan over naar Jumbo Supermarkten. De teams worden aangevuld met een aantal nieuwe medewerkers.
Met de opening van de vier nieuw aangewezen winkels, loopt de grootscheepse ombouwoperatie volgens plan.

Bron: