MenuLevensmiddelenkrant

Carrefour rust hypers uit met afhaalservice

BRUSSEL – Carrefour in België heeft al haar hypermarkten uitgerust met een online afhaalservice. Een jaar na de lancering in december 2009 kunnen klanten op 63 locaties terecht om boodschappen af te halen die ze via internet hebben besteld.

De online supermarkt heet Carrefour Online en richt zich volgens de organisatie op de ‘moderne, gehaaste consument die niet altijd de tijd heeft om zelf in de winkel zijn boodschappen te doen’.
Naast alle 43 hypermarkten in België zijn ook 20-tal Carrefour Market/GB-supermarkten benoemd tot afhaalpunt, waarmee het totaal op 63 komt. Carrefour Online claimt daarmee het tweede meest uitgebreide netwerk op de Belgische markt te hebben.
Op de website van Carrefour (www.carrefour.eu) kunnen bestellingen worden geplaatst. Vervolgens kan een afhaalpunt worden gekozen. De dag na het plaatsen van de bestelling kan deze worden afgehaald.
Op het onlinebestelplatform zijn zo’n 15.000 producten beschikbaar. “Alle voedings- en kruidenierswaren, maar ook niet-voedingsproducten als onderhoud en hygiëne, herlaadkaarten voor je gsm, doe-het-zelfproducten of bedtextiel zijn beschikbaar”, aldus Carrefour.

Bron: