MenuLevensmiddelenkrant

The Greenery vernieuwt website verseoogst.nl

BARENDRECHT - Telersvereniging The Greenery heeft de website www.verseoogst.nl vernieuwd. Via de website kunnen consumenten direct in contact komen met telers van The Greenery en informatie inwinnen over de producten die zij telen.

Met de website speelt The Greenery in op de toenemende behoefte aan informatie over de herkomst van producten die consumenten hebben. De website heeft een volledig nieuwe uitstraling gekregen. Zowel het logo als de interactie zijn gebruiksvriendelijker gemaakt. Bovendien zijn nu ook de nieuwste sociale media als Twitter en Facebook geïntegreerd.

Op deze manier kunnen telers zelf informatie verspreiden over hun producten en vragen van consumenten zelf beantwoorden. Ook heeft de bezoeker de mogelijkheid zijn waardering uit te spreken over de teler en zijn persoonlijke pagina. Dit gebeurt middels het uitdelen van sterren. Consumenten die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op gebied van verse groente, fruit en paddenstoelen kunnen Verse Oogst ook volgen via facebook of twitter @verse_oogst.

Bron: