MenuLevensmiddelenkrant

Nieuwe Jumbo's in Rosmalen en Den Haag

VEGHEL - Jumbo opent in Rosmalen en Den Haag op woensdag 21 maart 2012 nieuwe vestigingen. Met de komst van deze twee winkels loopt de winkelteller van Jumbo op naar 288.

De Jumbo in Rosmalen is gevestigd aan de Passage Vreeburg 10-20 en die in Den Haag aan de Van der Kunstraat 49. Beide supermarkten gaan ruim twee weken voor de opening dicht om ingericht te worden volgens de allerlaatste formule uitgangspunten van Jumbo. De winkels worden voorzien van een versplein, brede gangpaden en een ruime entree. Ook het assortiment wordt fors uitgebreid, zegt Jumbo in een persbericht.

Personeel mee
De directie van Jumbo is trots op de komst van de winkels. “We vinden het geweldig dat nog meer mensen de kans krijgen om kennis te maken met onze unieke formule. De teams van de winkels zullen zich weer met enthousiasme in gaan zetten voor 100 procent tevreden klanten. Dat is immers waar het bij Jumbo allemaal om draait’,” aldus algemeen directeur Frits van Eerd. Alle medewerkers, van de voormalige Super de Boer winkels, gaan mee naar Jumbo. Tijdens de verbouwingsperiode worden ze opgeleid en zo leren ze werken met de Jumbo formule.

Bron: