MenuLevensmiddelenkrant

Jumbo Foodmarkt start workshops gezonde voeding

BREDA – Klanten van de Jumbo Foodmarkt in Breda kunnen binnenkort advies krijgen over gezonde voeding. In de demonstratiekeuken van de Foodmarkt geeft Jumbo vanaf dinsdag 27 augustus iedere maand samen met het Amphia Ziekenhuis een gratis workshop.

De samenwerking tussen het ziekenhuis en de grootste supermarkt van Nederland is niet nieuw. Sinds de opening van de Jumbo Foodmarkt is er iedere donderdag en vrijdag al een foodexepert aanwezig om klanten te voorzien van een voedingsadvies.
Vanaf dinsdag 27 augustus organiseert de formule dus ook eens in de vier weken workshops over gezonde voeding. In de proefkeuken van de winkel behandelt een diëtist van het ziekenhuis samen met een kok van Jumbo Foodmarkt verschillende thema’s. Zo staat als eerste het thema ‘bewust omgaan met zout’ centraal.

Lekker
Jumbo wil op deze manier bijdragen aan een gezonde leefstijl van haar klanten. “In Jumbo Foodmarkt draait alles om gezond en lekker eten. Met ons enorme aanbod en onze lage prijs willen we gezond eten voor iedereen bereikbaar maken”, aldus Marcel Vugts, Foodmarkt manager.

Foto: Demonstratiekeuken Jumbo Foodmarkt

Bron: Levensmiddelenkrant