MenuLevensmiddelenkrant

Deurne heeft beste Jan Linders

NIEUW BERGEN - Bij een interne winkelwedstrijd is de Jan Linders-supermarkt in Deurne uitgeroepen tot beste filiaal van 2013-2014.

De jury roemde het hoge niveau van de verzorging van de Deurnese supermarkt, de klantvriendelijke medewerkers en de beschikbaarheid van producten. De winkel liet bij de wedstrijd de 55 andere Jan Linders-winkels achter zich. Jan Brienen, al dre jaar supermarktmanager in Deurne, is trots op zijn team: ‘Vorig jaar scoorde de winkel als beste op de afdeling food, non-food en diepvries en werden we winnaar klein. Nu een jaar later hebben wij dezelfde prijzen gewonnen maar zijn we ook uitgeroepen tot beste Jan Linders 2013. Wat een geweldige bekroning op ons werk. We zijn er klaar voor om in 2014, samen met onze klanten, er wederom een groot feest van te maken.”

Experts
Jan Linders houdt zijn winkelwedstrijd in de drukke decembermaand. Er vinden twee rondes plaats die bestaan uit een cijferbeoordeling, een mystery shop en een interne jury dag, de tweede ronde heeft als verschil dat het een externe jurydag bevat. Deze externe jury bestaat uit experts uit de supermarktwereld. Iedere supermarkt is beoordeeld op vol, vers, schoon en klantvriendelijkheid.

Bron: bron: Levensmiddelenkrant