MenuLevensmiddelenkrant

Jumbo maakt opening mini-Foodmarkt bekend

VEGHEL – Jumbo bevestigt de opening op 19 maart in Maastricht van een mini-Foodmarkt. De winkel van 1900 vierkante meter krijgt verschillende elementen van de Bredase testwinkel.

Levensmiddelenkrant onthulde vorige week al de opening van deze mini-versie van de Jumbo Foodmarkt. Het hoofdkantoor in Veghel meldt nu in een persbericht dat de voormalige C1000-supermarkt van ondernemer Danny Manniën wordt voorzien van een pizzacorner en banketbakkerij. Net als in Breda gaat de Maastrichtse winkel ook belegde broodjes verkopen en heeft het een rijpingskast voor vlees, een zelfschepmeubel voor vis en zelfscanning. Het interieur wordt bovendien voorzien van de muurschilderingen die ook te zien zijn in Breda..

Lokaal
Op dezelfde dag als de winkel aan de Brusselse Poort gaat aan de Maastrichtse Voltastraat de Jumbo open van het ondernemersechtpaar Paul en Marjon Houben. Zij krijgen een supermarkt van 1200 vierkante meter volgens het laatste reguliere format van de formule. “Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug. Zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit eigen slagerij”, aldus het persbericht.

Foto: De slagerij met rijpingskast vertaal Jumbo nu ook naar een winkel van 1900 vierkante meter.

Bron: bron: Levensmiddelenkrant