MenuLevensmiddelenkrant

Zes nieuwe Jumbo-winkels aanstaande

NIEUWVEEN – Jumbo opent dezer dagen weer zes nieuwe winkels. Het gaat om supermarkten in Eindhoven, Den Haag, Delfszijl, Leeuwarden, Zwolle en Maassluis.

Zwolle
Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan het Petuniaplein 23 in Zwolle. Het is daarmee de zevende Jumbo winkel in Zwolle. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 21 juni haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 9 juli zijn inwoners van Westenholte en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Na jarenlang ondernemerschap neemt C1000 ondernemer Wim Schokker afscheid van de supermarkt aan het Petuniaplein.

Den Haag
Feest in Den Haag tijdens de opening van de nieuwe Jumbo winkel aan het Alphons Diepenbrockhof 6. Vanaf woensdag 28 mei kunnen inwoners van Den Haag hier terecht voor al hun dagelijkse boodschappen. Jumbo nodigt iedereen van harte uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zondag 1 juni. Ondernemer David van Leest nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel.De voormalige C1000 winkel ondergaat momenteel een complete metamorfose. De winkel telt straks ruim 1.250 m² vloeroppervlak.

Eindhoven
Ook feest in Eindhoven tijdens de opening van de nieuwe Jumbo winkel aan de Boschdijk 289. Vanaf woensdag 28 mei kunnen inwoners hier terecht voor al hun dagelijkse boodschappen. Jumbo nodigt iedereen om 09.00 uur van harte uit voor de feestelijke opening van de negende Jumbo winkel in Eindhoven. De eerste 300 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zondag 1 juni. Ondernemer Hans Zwijsen nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen in de nieuwe winkel met een vloeroppervlak van ruim 1.450 m².

Delfzijl
Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Jachtlaan 10 in Delfzijl. Het is daarmee de tweede Jumbo winkel in Delfzijl. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 21 juni haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 9 juli zijn inwoners van Delfzijl en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. De nieuwe supermarkt wordt de tweede Jumbo winkel voor ondernemer Rob Steenbergen. Zijn andere winkel bevindt zich aan het Haddraversplein in Appingedam. In totaal heeft de nieuwe Jumbo een vloeroppervlak van ruim 1.200 vierkante meter.

Leeuwarden
Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Lieuwenburg 165 in Leeuwarden. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 21 juni haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 9 juli zijn inwoners van Camminghaburen en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel.

Maassluis
Jumbo Supermarkten opent de deuren van een nieuwe winkel aan de Lange Boonestraat 31 in Maassluis. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel. Deze winkel sluit op zaterdag 21 juni haar deuren om een volledige metamorfose tot een Jumbo supermarkt te ondergaan. Vanaf woensdag 9 juli zijn inwoners van Maassluis en omgeving welkom in de nieuwe Jumbo winkel. Ondernemers zijn Hans Westerbos en Margo de Wit. Tijdens de metamorfose wordt de winkel van ondernemers Westerbos en De Wit met 150 vierkante meter uitgebreid tot 800 vierkante meter.

Bron: Levensmiddelenkrant.nl