MenuLevensmiddelenkrant

Nieuwe Jumbo-winkels in week 24

NIEUWVEEN – Jumbo heeft er weer nieuwe winkels bij in week 24. De supermarkt in Cuijk wordt vernieuwd.

Cuijk
De Jumbo winkel aan de Lavendel 382 in Cuijk wordt volledig vernieuwd en uitgebreid. De winkel is daarom vanaf dinsdag 24 juni 18.00 uur tijdelijk gesloten. Inwoners van Cuijk en omgeving zijn van harte uitgenodigd voor de feestelijke heropening op woensdag 2 juli om 09.00 uur. De eerste 300 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. In totaal biedt de winkel 1.600 vierkante meter ruimte.

Helmond
De nieuwe Jumbo winkel aan de Brouwhorst 2-4 in Helmond opent op woensdag 25 juni haar deuren. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 29 juni. De voormalige C1000 winkel ondergaat momenteel een complete metamorfose. De winkel telt straks ruim 850 m² vloeroppervlakte.

Reusel
De nieuwe Jumbo winkel aan de Markt 6 in Reusel opent op woensdag 25 juni haar deuren. Traditiegetrouw nodigt Jumbo inwoners van Reusel en omgeving van harte uit voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten krijgen gratis een mooie bos bloemen mee naar huis. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart. Deze actie loopt tot en met zondag 29 juni. De voormalige C1000 winkel ondergaat momenteel een complete metamorfose. De winkel telt straks 1.000 m² vloeroppervlakte.

Prinsenbeek
Inwoners van Prinsenbeek en omgeving kunnen vanaf woensdag 25 juni voor al hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan de Markt 14. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 29 juni. De voormalige C1000 winkel wordt momenteel compleet verbouwd. De winkel telt ruim 1.100 m² vloeroppervlakte.

Bron: Levensmiddelenkrant.nl