MenuLevensmiddelenkrant

Nieuwe Jumbo wordt Eindhovens elfde

EINDHOVEN - Jumbo opent een nieuwe supermarkt in het Eindhovense winkelcentrum Woensel, verrijkt met elementen uit zijn Bredase Foodmarkt.

De nieuwe vestiging is daarmee de elfde Jumbo winkel in Eindhoven. De supermarkt vervangt de huidige C1000 winkel in winkelcentrum Woensel. De oude supermarkt sluit op zaterdag 30 augustus haar deuren om een metamorfose tot Jumbo te ondergaan.

Foodmarkt
Vanaf woensdag 17 september zijn inwoners van Woensel en omgeving welkom in Jumbo’s edlp-concept, waar op 2.100 vierkante meter vvo elementen uit Jumbo Foodmarkt in Breda zijn toegevoegd. Zo bereiden specialisten warme pizza’s in hun ovens en wordt er ter plaatse vis gefileerd. Verder is er een banketafdeling en speciale rijpingskast voor vlees. Tevens kunnen klanten er terecht voor huisgemaakt room- en sorbetijs.

Avond
Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar Jumbo. Daarnaast wordt het team uitgebreid met een aantal nieuwe hulpkrachten. De wervingscampagne is al van start gegaan. Op dinsdag 29 juli wordt er een speciale informatieavond georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie van 19.00 tot 21.00 uur langskomen bij Unitas aan de Vlokhovenseweg 49.

Verhuispakket
Om de opening van de nieuwe winkel te vieren, trakteert Jumbo klanten op een Verhuispakket. Klanten van de huidige C1000 winkel in Winkelcentrum Woensel kunnen vanaf woensdag 13 augustus Jumbo verhuiszegels sparen. Na de verbouwing kunnen zij hun spaarkaart bij de nieuwe Jumbo inleveren voor een boodschappenpakket ter waarde van 60 euro.

Bron: Levensmiddelenkrant