MenuLevensmiddelenkrant

Rits nieuwe Jumbo's op de agenda

NIEUWVEEN – Jumbo heeft weer enkele winkelopeningen op de agenda staan in respectievelijk Harderwijk, Beneden-Leeuwen, Poeldijk, Leusden, Westerhaar, Den Ham en Vroomshoop

Harderwijk
De ex-C1000 in Harderwijk heropent op 5 november als Jumbo in winkelcentrum Drielanden. De ondernemersfamilie heet Daamen en bestaat uit het echtpaar Jan en Nel en zoon en dochter Mark en Susanne. De winkel die ook C1000-elementen herbergt zoals een eigen slagerij, telt 1450 m2.

Beneden-Leeuwen
De nieuwe Jumbo winkel aan de Nijverheidsstraat 4 in Beneneden-Leeuwen opent op woensdag 5 november haar deuren. Ook dit is een voormalige C1000 die met 400 m2 is uitgebreid naar 1800 m2. Filiaalmanager is Jurgen Vosseberg.

Poeldijk
Een nieuwe Jumbo opent aan de Rijsenburgerweg in Poeldijk op woensdag 5 november. Het ondernemersechtpaar is Ard en Soraya Boere. De winkel telt 1200 m2.

Leusden
De C1000 in Leusden van ondernemersechtpaar William en Karin Wahle wordt omgebouwd naar Jumbo en heropent op woensdag 5 november. De winkel telt 1550 m2.

Westerhaar
Jumbo heropent de C1000 aan het Kervelplein in Westerhaar op 5 november. Ondernemer is Bertus Veld, zijn winkel meer 800 m2.

Den Ham
De opening van Jumbo Den Ham aan de Grotestraat vindt plaats op woensdag 12 november. Ondernemer is Rudy Veldkamp. De winkel beschikt over ruim 1.050 vierkante meter vloeroppervlakte.

Vroomshoop
De andere winkel van ondernemersfamilie Veld wordt gerund door Henk Veld, de broer van Bertus Veld die een winkel in Westerhaar runt. De winkel ligt aan de Linderflier in Vroomshoop en opent op woensdag 19 november haar deuren. De winkel telt een vloeroppervlakte van ruim 1.150 vierkante meter.

Bron: Levensmiddelenkrant