MenuLevensmiddelenkrant

Jumbo opent er weer twee

VEGHEL – Terwijl Jumbo druk is met het opstarten van zijn online activiteiten, gaat ook de ombouw van winkels nog steeds door. Zo opent de winkel binnenkort weer nieuwe winkels in Burgum en Amsterdam Zuid-Oost.

Inwoners van Burgum en omgeving kunnen vanaf woensdag 26 november terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan de Markt 38. Ondernemer Bert Nicolaï en ondernemersechtpaar Jouke en Wilma de Jong zijn trots op de nieuwe winkel. De winkel in de Friese plaats telt straks ongeveer 1.700 m² vloeroppervlakte.

Slagerij
Ook in Amsterdam Zuid-Oost kleurt binnenkort een supermarkt Jumbo-geel. Vanaf woensdag 26 november kunnen inwoners voor hun dagelijkse boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo-winkel aan het Reigerbos 196. In de winkel van ondernemer Gerd Rijper zullen ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug te zien zijn, zoals de focus op lokale producten en het assortiment uit eigen slagerij. De voormalige C1000 winkel wordt momenteel compleet verbouwd. De winkel telt straks ongeveer 1.250 m² vloeroppervlakte.

Bron: Levensmiddelenkrant