MenuLevensmiddelenkrant

Foto: Swinkels Family Brewers.

Swinkels werkt samen met lokale brouwers

LIESHOUT –Swinkels Family Brewers heeft aangekondigd te gaan samenwerkingen met de brouwerijen Maximum uit Utrecht en Oersoep uit Nijmegen.

Swinkels Family Brewers gaat de distributie doen voor de bieren van beide brouwerijen in horeca, supermarkten en slijters. De brouwerijen blijven zelfstandig en behouden hun eigen identiteit. De samenwerking past volgens Swinkels Family Brewers in de strategie om haar bierportfolio uit te breiden met lokale en internationale bieren om zo een breder portfolio aan bieren beschikbaar te kunnen stellen. Swinkels Family Brewers werkt al samen met andere bierbrouwerijen zoals Maallust en Vandeoirsprong.

De samenwerking betreft de distributie van de core- en seizoensbieren van Oersoep, namelijk Hopfather, Sergeant Pepper, Blanco, Freewheel, Juicebox Hero, Sexy Motherbocker en Orzo Dolce. Voor bierbrouwerij Maximus gaat het om Little Fred, Pandora , Dakhaas, Highhops, Brutus, Stout 6, Bock 7 en Zomerbier.

Succes
Peer Swinkels, chief commercial cfficer van Swinkels Family Brewers: “Met bierbrouwerij Maximus en Oersoep delen we onze passie voor bier, vakmanschap en een gezonde dosis ondernemersgeest. Dat zijn de familiewaarden waarmee we al 300 jaar succesvol zijn en het is veelbelovend dat onze partners deze waarden delen. De samenwerking met de brouwerijen is een mooie stap in onze strategie om lokaal relevant te zijn en ons portfolio wederom diverser te maken.”

Bron: Levensmiddelenkrant