MenuLevensmiddelenkrant

Heropeningen van zes Jumbo-winkels

VEGHEL - In november staan de verbouwing en de heropening gepland van zes bestaande Jumbo-winkels.

Het gaat om winkels van de Veghelse formule in Eindhoven, Cadier en Keer, Zwolle, Rotterdam, Lienden en Colmschate. Alle winkels worden ingericht volgens de laatste uitgangspunten van Jumbo. Bij drie winkels doet een weekendbloemist zijn intrede. Jumbo blijft naar eigen zeggen investeren in haar winkels en online “om klanten overal in Nederland de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijzen te bieden”.

Weekendbloemist
“We kijken samen met alle ondernemers en Jumbo collega’s uit naar de zes feestelijke openingen in november”, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, directeur formule en innovatie van Jumbo Supermarkten. “Drie vernieuwde winkels in Zwolle, Lienden en Colmschate beschikken straks over een weekendbloemist, waar klanten op vrijdag en zaterdag terecht kunnen voor een samengesteld boeket bloemen. Dit boeket wordt op maat gemaakt door een speciaal opgeleide medewerker.”
Dit jaar nog starten zestig Jumbo-winkels met een weekendbloemist. In het eerste kwartaal van 2018 komen hier naar verwachting nog zo’n veertig winkels bij.

 

Bron: Levensmiddelenkrant