MenuLevensmiddelenkrant

Vernieuwde Jan Linders in Heerlerheide heropend

HEERLERHEIDE - De compleet vernieuwde Jan Linders-supermarkt in Heerlerheide is onder grote belangstelling van klanten na een korte sluiting weer heropend.

De supermarkt is volledig vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen uit het zuiden. Volgens Jan Linders valt de winkel op door een groot versaanbod, een assortiment uit de regio en veel aanbiedingen en komt de claim van de formule ‘Het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uitdrukking.

Deli-eiland
In de nieuwe Jan Linders-supermarkt is er veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket, vleesproducten en regionale producten. Centraal in de winkel bevindt zich deli-eiland ‘De Keuken van Jan Linders’, waar dagelijks verse producten worden aangeboden, zoals broodjes en pizza’s. Naast carpaccio, sushi en verse salades vinden bezoekers er een nieuw assortiment Onze Trots-maaltijden. Dit zijn volgens Jan Linders “maaltijden in traiteurskwaliteit op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen”.

 

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant