MenuLevensmiddelenkrant

Plus aan de slag met HelloFresh

UTRECHT – Plus is deze week een samenwerking gestart met maaltijdbezorger HelloFresh. De boxen van het bekende bezorgbedrijf zijn sinds donderdag te koop bij de Plus. 

Het gaat om een pilottraject van drie maanden in vijf supermarkten. Maartje Frederiks, oprichter van HelloFresh: “We willen het mensen zo makkelijk mogelijk maken. Daarom bezorgen we maandelijks meer dan 13 miljoen gerechten wereldwijd aan huis. Maar er zijn natuurlijk ook consumenten die hun avondeten op het laatste moment plannen of een onregelmatig ritme hebben. Met deze samenwerking maken we onze gerechten nu ook voor hen beschikbaar. Wij staan altijd open om nieuwe dingen uit te proberen die voordelig uitpakken voor onze klanten. We starten nu met een test en we gaan kijken of dit idee in de praktijk werkt.”

Goed Eten
Eric Leebeek, commercieel directeur bij Plus:“De samenwerking met HelloFresh past uitstekend in ons doel om de consument nog meer keuze en gemak te bieden dan we op dit moment al doen. We denken de consument hiermee weer een extra antwoord te geven op de dagelijks terugkerende vraag Wat eten we vandaag? Daarnaast geeft de verkoop van HelloFresh maaltijdboxen invulling aan onze Goed Eten positionering.“

Favorieten
Voor de maaltijdboxen die bij PLUS in het koelschap komen te liggen, heeft HelloFresh uit meer dan tienduizend gerechten de favorieten geselecteerd, waaronder een Italiaans platbrood, Schelvisfilet met noedels en Risotto met bospaddenstoelen.

Briljant 2.0
De maaltijdboxen van HelloFresh zijn straks verkrijgbaar bij de PLUS supermarkten in Abcoude, Schoonhoven, Rotterdam, Best en IJsselstein. Een box kost € 9,95 en bevat naast alle ingrediënten een receptenkaart  voor twee personen.

Bron: Levensmiddelenkrant