MenuLevensmiddelenkrant

Metamorfose voor Zwolse Jumbo-winkel

ZWOLLE - De Jumbo-winkel aan de Veemarkt in Zwolle zal een complete metamorfose ondergaan.

De winkel wordt uitgebreid en krijgt een foodcorner waar onder meer verse pizza’s worden bereid. Deze winkel sluit op 24 oktober om 18:00 uur haar deuren. Vanaf 8 november zijn inwoners uit Zwolle en omgeving er weer welkom.

Frits van Eerd
Frits van Eerd, algemeen directeur Jumbo Supermarkten, zal aanwezig zijn tijdens de feestelijke heropening. Filiaalmanager Freddy Bril verheugt zich op de heropening. “Nadat deze winkel in 2006 van Konmar naar Jumbo is overgegaan, is het nu tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt ruim 300 vierkante meter extra vloeroppervlakte, waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.900 vierkante meter winkelplezier kunnen bieden.”

Foodcorner
In de vernieuwde foodcorner van de Jumbo-winkel kunnen bezoekers vanaf 8 november niet alleen terecht voor verse pizza’s, maar ook voor warme en koude snacks. Daarnaast krijgt de winkel een versplein met dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. In de slagerij komt een uitgebreid vers grillassortiment. Op de visafdeling kunnen klanten zelf hun favoriete soorten diepgevroren vis en zeevruchten, zoals gamba’s en wilde zalm, samenstellen. Ook is er een ruimer aanbod aan vleesspecialiteiten. Verder beschikt de winkel straks over een eigen slijterij.

Drive-through
Naast de Pick Up Point balie in de Jumbo-vestiging aan de Veemarkt komt een speciaal drive-through Pick Up Point buiten de winkel. Via de website Jumbo.com en de Jumbo-app kunnen klanten hun boodschappen bestellen en deze vervolgens ook ophalen aan de buitenzijde van de winkel. Klanten die online een bestelling doen, kunnen hun boodschappen de volgende middag vanaf 16.00 uur ophalen.  

 

                                                              

 

 

 

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant