MenuLevensmiddelenkrant

Beste Jan Linders staat in Herten

NIEUW BERGEN – De Jan Linders-supermarkt in Herten is winnaar van de interne winkelwedstijd 2012-2013. De jury roemt het hoge niveau van de verzorging van de supermarkt, de klantvriendelijke medewerkers en de beschikbaarheid van producten.

Jan Linders organiseerde de winkelwedstrijd in de drukke maand december van het vorige jaar. Er vinden twee rondes plaats die bestaan uit een cijferbeoordeling, een mysterieronde en een interne jury dag, de tweede ronde heeft als verschil dat het een externe jurydag bevat. Deze externe jury bestaat uit experts uit de supermarktwereld. Iedere supermarkt is beoordeeld op ’vol, vers, schoon en klantvriendelijkheid’.

Jubileumjaar
Michel Sybertsma, supermarktmanager van de Beste Jan Linders Supermarkt 2012-2013 mag met zijn team de titel gedurende het 50-jarig jubileumjaar van de formule voeren. “Trots is het juiste woord bij het winnen van deze prijs. Wat een mooie beloning voor ons werk. Als het dan toch moest gebeuren dan was het zeker nu. Op alle onderdelen scoorden we goed en we toonden de jury een supermarkt die onze klanten dagelijks zien. Het is een eer om in het jubileumjaar van Jan Linders ons ‘de beste’ te mogen noemen. In 2013 laten we onze klanten zien dat we de terechte winnaar zijn.”

Bron: Levensmiddelenkrant