MenuLevensmiddelenkrant

Colruyt komt met maaltijdbox voor gezinnen

HALLE - Colruyt brengt een maaltijdbox op de markt met alle ingrediënten voor drie eenvoudige, snelle en kindvriendelijke gerechten.

De recepten veranderen wekelijks en worden bedacht en getest door het kookteam van Colruyt. De Lekker Koken-maaltijdbox is de enige op de markt die klanten al de dag na bestelling kunnen afhalen. Dat kan vanaf 25 oktober in een van de 13 deelnemende afhaalpunten van Collect&Go, de online boodschappenservice van Colruyt.

De Lekker Koken-maaltijdbox is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met kinderen. Colruyt maakt gebruik van de culinaire expertise van zijn Lekker Koken-team. De maaltijdbox bevat alle ingrediënten en bijhorende receptfiches voor drie maaltijden. “Alle recepten zijn kindvriendelijk, eenvoudig en klaar binnen maximaal 30 minuten. We testen ze zelf uitgebreid in een gezinssituatie, zo zijn we zeker dat ze bij kinderen in de smaak vallen”, zegt Hélène Thonnart van het kookteam.

Twee formaten
De maaltijdbox is beschikbaar in twee formaten in functie van de grootte van het gezin. De ene box bevat drie porties (2 volwassenen + 1 à 2 kinderen) en de andere vier porties (2 volwassenen + 2 à 3 kinderen).

Vandaag bestellen, morgen afhalen
Klanten kunnen hun maaltijdbox bestellen via de website van Collect&Go (nog niet via de Collect&Go-app). Guy Elewaut: “We zijn de enige op de markt bij wie je tot middernacht kan bestellen en de dag nadien al kan afhalen. Dat kan op elke dag van de week, behalve op zondag. Bij ons is er geen abonnementsformule: onze klanten kiezen zelf óf en wanneer ze een maaltijdbox bestellen. Wij passen ons aan de routine van de klant aan, en niet omgekeerd.”

13 afhaalpunten
Colruyt kiest er bewust voor om zijn eigen afhaalnetwerk in te zetten. “Het voordeel daarvan is de ‘one-stop shopping’. Klanten kunnen hun maaltijdbox samen met hun gewone boodschappen, zoals water, fruit en wc-papier, bestellen en afhalen bij Collect&Go”, zegt Guy Elewaut. De winkelketen start in eerste instantie met 13 afhaalpunten, vooral in en rond Oost-Vlaanderen.

Voor meer informatie kijk op www.colruyt.be/lekkerkoken

Bron: Levensmiddelenkrant