MenuLevensmiddelenkrant

Breda krijgt tweede Spar City

WAALWIJK  – In Breda wordt volgende maand een tweede Spar City geopend.

In het winkelgebied van Van Coothplein -Zuidpoort, aan de Ginnekenstraat, zal naar verwachting medio november een Spar City geopend worden. Dat wordt de tweede City in Breda. De eerste opende in augustus 2016 aan de Willemsstraat 13.

Behoefte consument
Het aanbod van een Spar City speelt in op de behoefte van de consument ter plaatse met een assortiment van vele verse en gemaksproducten. Uiteraard bieden zij ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers erbij. Zoals in elke Spar City, zullen er in de SPAR City Breda speciale mealdeals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd.      
Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is in de Spar City Breda voorhanden.

Oorsprong
Spar is een formule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte Spar zich met haar formules City, Enjoy en Express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers of vakantiegangers.

 

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR City’s. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. Naar verwachting zullen er eind 2017 bijna 50 SPAR City’s zijn.

Bron: Levensmiddelenkrant