MenuLevensmiddelenkrant

HelloFresh breidt uit met desserts

AMSTERDAM – Maaltijdboxleverancier HelloFresh heeft zijn assortiment uitgebreid met desserts.  

Klanten van HelloFresh kunnen voortaan ook desserts bestellen bij hun maaltijdbox. Per week zijn er twee verschillende recepten beschikbaar. Net als de maaltijden worden de verse ingrediënten van het dessert los geleverd en kunnen klanten het dessert gemakkelijk klaarmaken met behulp van een receptenkaart.

Levensstijl
HelloFresh wil met de uitbreiding van het assortiment naar eigen zeggen “nog beter inspelen op de behoefte en levensstijl van afnemers”. De komende weken kunnen klanten kiezen voor onder andere een chocoladevla met mango en kardemomcashews en een mini-trifle met vanillemuffins, gebakken appel en vanille-yoghurt.

Stress wegnemen
Maartje Frederiks, ceo bij HelloFresh Benelux, geeft tekst en uitleg. “Onze grootste prioriteit is om zoveel mogelijk stress gedurende het avondmoment weg te nemen bij de consument. Het afgelopen jaar hebben we de maaltijdbox steeds verder gepersonaliseerd en is onze service steeds flexibeler geworden. Door het dessert toe te voegen aan het assortiment kunnen we een nog completere avondmaaltijd aanbieden en maken we het onze klanten nog gemakkelijker om gevarieerd én lekker te eten!”

 

 

Bron: Levensmiddelenkrant