MenuLevensmiddelenkrant

Jumbo City en La Place onder één dak in Nijmegen

NIJMEGEN – Aan de grote Markt in Nijmegen openen op 29 augustus de deuren van een nieuwe Jumbo City-vestiging. Tegelijkertijd opent La Place in hetzelfde gebouw op de eerste etage een nieuw La Place-restaurant.

Inwoners en bezoekers van Nijmegen kunnen bij de nieuwe Jumbo City terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een ruim aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg. Alle maaltijden komen uit eigen keuken en de producten worden bereid volgens Jumbo-recepturen. Jumbo City Nijmegen krijgt bovendien een foodcafé met 30 zitplaatsen. Het nieuwe La Place-restaurant gaat in Nijmegen dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Van smoothies, sandwiches, salades en soep tot pizza’s en wokgerechten.

Unieke combinatie
“We zijn erg blij dat Jumbo en La Place samen onder één dak een Jumbo City en restaurant openen”, zegt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de raad van bestuur en cco bij Jumbo. “Dat is een unieke combinatie: zo kunnen klanten bij Jumbo terecht voor hun belangrijkste dagelijkse boodschappen, maar desgewenst ook een lekkere en gezonde maaltijd nuttigen in het restaurant van La Place. Na de gemakswinkels in Groningen, Eindhoven, Den Bosch en twee in Amsterdam opent in Nijmegen alweer de zesde Jumbo City de deuren.’

Bron: Out.of.Home Shops