MenuLevensmiddelenkrant

AH komt met Rappie van Appie

ZAANDAM - Albert Heijn start binnenkort in Rotterdam met Rappie, een snelle bezorgservice waarbij binnen twee uur je boodschappen thuis of op locatie naar keuze worden afgeleverd.    
 

AH is daarmee hard op weg om de supermarktketen klaar te stomen voor de digitale wereld.Rappie (van Appie) is een aanvulling op de bestaande bezorgservice van de grootgrutter. In Rotterdam gaat AH een samenwerking aan met SuperBuddy, een supersnelle online bezorgdienst. De proef gaat in vier winkels in de Maasstad draaien.

Veel digitaal
Albert Heijn heeft in het afgelopen jaarveel digitale activiteiten geïmplementeerd en bekend gemaakt. In Eindhoven opende de keten een vierde logistiek centrum voor online bezorgingen, zorginstellingen zijn in de gelegenheid om om boodschappen via ah.nl te bestellen, via Facebook kunnen mensen appen met een vers-team en achter de schermen wordt gewerkt aan kassaloze winkels bij AH to go. Daarnaast is het zelfscannen in de winkels uitgebreid.

SuperBuddy
Online bezorgdienst SuperBuddy werkte ruim twee jaar lang aan een digitaal platform dat bestellingen en bezorgers op een slimme wijze aan elkaar koppelt. De bezorgers worden buddy's genoemd, zij doen fysiek de boodschappen in de winkel, houden rekening met de datum van de producten en nemen contact op met de klant voor een alternatief als het gewenste product niet voorhanden is.

Over Rappie
Een boodschappenlijstje is via Rappie (te bereiken via AH.nl) aan te maken. Betalen kan via Ideal.

     

Bron: Levensmiddelenkrant