MenuLevensmiddelenkrant

Foodkalender

  • Okt.2018
    • SIAL Paris

      Parijs vormt in oktober de wereldwijde hoofdstad voor voedingsmiddelen, waar de complete branche bijeenkomt voor het delen van actuele en toekomstige oplossingen en om samen de vraagstukken voor de aankomende dertig jaar aan te gaan. Na een succesvolle start in 2016 organiseert SIAL dit jaar wederom speciale beursruimtes voor opkomende sectoren. Dit jaar is er voor het eerst een ‘alternative food’-sector, met daarin biologische en duurzame producten en halffabricaten. Gedurende vijf beursdagen worden er 160 duizend internationale bezoekers verwacht op SIAL Paris.
      www.sialparis.com

      Lokatie: Paris Nord Villepinte
      Datum: 21 Oktober 2018 t/m 25 Oktober 2018
  • Nov.2018
    • EquipHotel 2018

      De aankomende beurseditie van de internationale horecavakbeurs EquipHotel vindt plaats van 11 t/m 15 november 2018 in Parijs. Reeds meer dan 50 jaren ondersteunt de EquipHotel de Franse en internationale horecabranche bij het analyseren van trends, het ontdekken van innovaties en de bevordering van zakelijke ontmoetingen. Dit jaar speelt de vakbeurs in op de laatste uitdagingen van de sector, waarbij indoor en outdoor samensmelten en beleving voorop staat.

      Lokatie: Paris Expo – Porte de Versailles
      Datum: 11 November 2018 t/m 15 November 2018
    • Focusplaza inspiratiedag

      Op de Focusplaza inspiratiedag kunnen deelnemers zich laten inspireren door meer dan 150 gepassioneerde ondernemers, succesvolle entrepreneurs én branchecollega’s. Onder leiding van de dagvoorzitter worden de deelnemers geleid langs mensen die inspireren. Diverse bedrijven laten hun producten en nieuwste innovaties zien én proeven op het inspiratieplein.
      www.focusplaza.nl

      Lokatie: DRU Cultuurfabriek, Ulft
      Datum: 27 November 2018
  • Dec.2018
    • Jan.2019
      • Horecava

        Van 7 t/m 10 januari wordt in de RAI de 63ste editie van de Horecava gehouden. De beurs staat in het teken van alles voor en door de foodservice-industrie. Ruim 66.000 horecaprofessionals van 40.000 bedrijven zijn op zoek naar trends en nieuwe producten. De beursvloer van bijna 100.000 vierkante meter biedt ruimte voor inspiratie op het gebied van onder meer fastservice en on the move.

        Lokatie: Amsterdam RAI
        Datum: 7 Januari 2019 t/m 10 Januari 2019