MenuLevensmiddelenkrant
Advertorial

Masterclass Foodretail en Entrepreneurship voor supermarktondernemers

BAARN – Binnenkort start EFMI weer met de unieke 2-jarige masterclass Foodretail en Entrepreneurship. Dé kans voor zelfstandig supermarktondernemers om zich strategisch verder te ontwikkelen.

35 zelfstandige supermarktondernemers hebben de opleiding in de afgelopen jaren al met goed gevolg afgerond. Nog eens 14 ondernemers zullen in de herfst van 2017 hun certificaat behalen.

EFMI Business School
De opleiding werd door de Stichting Masterclass Foodretail in de afgelopen 5 jaar verzorgd op Nyenrode, maar ‘verhuist’ met ingang van de nieuwe leergang naar EFMI Business School. Vanzelfsprekend wordt het programma voortgezet in hetzelfde succesvolle stramien. De collegedagen worden verzorgd op het historische landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn, waar EFMI Business School gehuisvest is.

Vier modules
De opleiding gaat “van buiten naar binnen”. In de eerste module kijken we naar de belangrijkste ontwikkelingen in de externe omgeving en het concurrentieveld, en welke impact deze ontwikkelingen zullen hebben op het gedrag van de klant. Vervolgens wordt bekeken hoe er meer uit de winkel van vandaag en morgen kan worden gehaald door middel van het voeren van een slim commercieel, personeels- en financieel beleid. Daarbij gaan we natuurlijk ook uitgebreid in op de drijvende rol die de ondernemer zelf speelt bij het bouwen van een succesvolle organisatie.

Doelgroep
De Masterclass Foodretail en Entrepreneurship is ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers met één of meerdere winkels. De meeste ondernemers komen uit het supermarktkanaal, maar ook andere foodgerelateerde ondernemers zijn van harte welkom. Het werk- en denkniveau is HBO danwel HBO+.

Nieuwsgierig?
In de informatiebrochure van de Masterclass Foodretail en Entrepreneurship vindt u een gedetailleerd programma, aanvullende informatie en ervaringen van eerdere deelnemers. 

Klik hier voor de informatiebrochure